Tarieven PCR-testen met Non-COVID document
☝Op dit moment hoge kortingen, Boek Vandaag je test!☝
3 dingen waar je op moet letten als je je laat testen op corona in Breda

3 dingen waar je op moet letten als je je laat testen op corona in Breda

Als je een coronatest in Breda gaat doen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Dit neem je mee naar je afspraak op locatie in Breda

Hier bespreken we een aantal belangrijke dingen die je mee kunt nemen als je je laat testen op corona in Breda.

1: Mondkapje

Het is belangrijk dat je altijd je mondkapje meeneemt als je je laat testen op corona. Zonder mondkapje kom je de testlocatie niet binnen. Ook als je met het OV naar de testlocatie in Breda gaat, is een mondkapje verplicht. Brengt iemand anders jou met de auto? Doe dan ook jouw mondkapje op in de auto.

2: Legitimatiebewijs

Wanneer je naar de locatie gaat om je te testen, neem dan altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Op die manier kunnen ze je registreren voordat je je laat testen. Anders kan je de uitslag van je test niet krijgen.

3: Handgel

Ondanks dat er op elke testlocatie wel ontsmettingsmiddel te vinden zal zijn, is het toch fijn als je je eigen handgel meeneemt wanneer je je laat testen op corona. Heb je toch onverwacht iets aangeraakt? Dan kan je snel even je handen ontsmetten.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID document
☝Nu korting, Koop Vandaag!☝

Wanneer laat ik mij testen op corona?

Je laat je testen met een corona PCR-test als je symptomen van het coronavirus hebt of als je in contact bent gekomen met iemand die corona heeft. Er zijn verscheidene symptomen voor COVID-19. Denk hierbij aan griep- en verkoudheidssymptomen, zoals verkouden, keelpijn, kuchen en hoesten. Maar ook verhoging en kortademigheid zijn symptomen van corona. Daarnaast kunnen er ook nog andere signalen zijn die op het coronavirus kunnen wijzen, zoals diarree en brandende ogen.

Wanneer laat ik mij testen op corona?

Ik ken iemand die corona heeft in Breda

Je hoeft je alleen op het coronavirus te laten testen als iemand in jouw omgeving positieve corona sneltest heeft en jij die persoon ook recentelijk hebt gezien. Als je die persoon op straat bent tegengekomen, maar gewoon bent gepasseerd, dan is de kan heel erg klein dat die persoon jou heeft besmet. Maar, heb je langduriger contact met die persoon gehad en was dat ook nog eens binnen, dan is de kans veel groter dat je ook besmet bent geraakt met het coronavirus. Daarnaast maakt het ook nog uit wanneer je die persoon hebt gezien. Als het lang geleden is dat je die persoon hebt gezien, dan was hij misschien nog niet besmet met het virus.

Scroll naar top